Nuo makaronipötköt (cannelonit) ovat käteviä kuivaruokakaapissa. Voi hätäisesti luulla, että ei ole oikein mitään mistä laittaisi ruokaa - ja vielä näin sunnuntai-päivänä. Vaan ei hädän päivää - oli pötköjä kaapissa ja toisessa pari tonnikalapurkkia kuin myös tomaattimurskaa. Sipuliakin löytyi sopivasti yksi kappale - suolaa, pizzamaustetta ja mustapippuria onneksi oli myös - näistä syntyi sopiva soossi. Ai niin lisäsin vielä lirauksen siirappia makua pehmentämään. Täytin putket soosilla, apuna oli pursotuspussi. Päälle lisäsin keveintä ruokakermaa (=kasvirasvaseosta) ja juustoraastetta. Vuoka oli uunissa 200 asteessa ehkä tunnin....

... ja hyvin tämä meidän porukan sunnuntairuokakriteerit täytti - vuoka on ihan tyhjä.