IMG_0504.JPG

Kaurariisirisottoa ja broilerinrintaleikkeitä on meillä syöty. Rintaleikkeet olivat tällä kertaa marinoimattomia ja kypsensin ne uunissa. Maustoin leikkeet soijakastikkeella, paprikajauheella ja suolalla. Maustettujen, uunivuokaan laitettujen leikkeiden annoin hetken vetää makuja sisäänsä (n. 30 min) ennen uuniin laittoa. Paistoin leikkeitä n. 20 min 200 asteessa - sitten otin vuuan pois uunista ja lisäsin leikkeiden päälle viipaloidut, tuoreet herkkusienet ja 5 %:sen ruokakerman => vuoka uudelleen uuniin kunnes pinta oli saannut väriä.

Kaurariisirisotto on valmistettu kaura-riisiseoksesta pakkauksen ohjeen mukaan keittämällä ja joukkoon on lisätty pannulla kuullotettuja kasviksia - kasviksina olivat sipuli, kesäkurpitsa ja suippopaprika.