Salaatissani on salaatinlehtiä, kirsikkatomaatteja, paprikaa, tuoretta kurkkua, tonnikalaa, mustia kivellisiä oliiveja, keitettyä kananmunaa, oliiviöljyä, valkoista balsamicoa ja mustapippuria rouhittuna.

Ruuanvalmistus ei ole ollut viime aikoina lempipuuhiani - ei vain ole kiinnostanut. Tänään jouduin/pääsin mukaan työpaikalla pilottikokeiluun työhyvinvoinnin nimissä - sain aktiivisuusmittarin ja nettiohjelman joiden avulla alan seurata omia liikuntatottumuksiani ja ruokapäiväkirjaakin kai on alettava pitämään. Voi rähmä ja aikuin ihanaa.....Huuto.

Mittarin asettelen sitten huomenaamulla taskun suuhun roikkumaan - se on hyvin samannäköinen kuin askelmittari. Minä en ymmärrä miten taas onnistuin itseni sotkemaan tähän juttuun! Tämä muistuttaa hyvin paljon muutaman vuoden takaista Kuntoremonttikurssiani - sitäkin oli vaikea käsittää, että miksi sinne alunperin ja aivan vapaaehtoisesti ilmoittauduin.

Jotenkin minä kuuntelin sivusta, kun kerroin miten aloitan säännöllisemmin käymään erilaisissa kuntosalin liikuntavaihtoehdoissa - voi hyvät hyssykät.... Nyt hirvittää - miten tämän kanssa mahtaa tulla toimeen - ei tässä auta muu kuin aloittaa lataamaan sitä ohjelmaa tuolta netistä tähän omalle koneelleViaton.