Maissiryyneistä - kaappiin melkein unohtuneita - valmistin pussin ohjeen mukaan polentaa. Lisäsin tuohon saamani vinkin mukaisesti vähän sinihomejuustoa ja paprikakuutioita. Kyselin tuolla toisaalla, että mitä moisista ryyneistä voisi valmistaa ja siihen kysymykseeni sain vastauksia, että polentaan voi sekoitella oikeastaan mitä mieleen tulee.

Polentan paistoin, leikattuani sen ensin paloiksi, uunissa saaden sen pintaan vähän väriä. Olen joskus paistannut pannulla väriä polentan pintaan ja se ehkä on parempi vaihtoehto. Polentan seuraksi tein linssilastuista tomaatti-sipulilisäkkeen, jonka ohje löytyy linssilastupakkauksen kyljestä.

Onhan muuten riittoisia ryynejä ... ohje, joka on pussissa - on tarkoitettu neljälle ja olen kerran aikaisemmin tehnyt siitä pussillisesta jo vastaavan - vielä siitä tulee ainakin yksi samanlainen satsi ellen sitten keksi käyttää sitä johonkin muuhun.