Lohipiirakan pohja on tehty näistä aineista

  • perunamuusijauhetta ½ dl
  • vettä 1 dl
  • 75 g margariinia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl leivinjauhetta

Kaikki aineet on sekoitettu tasaiseksi taikinaksi - itse sekotin ne ihan kädellä, näin rasva sekoittui tasaisesti taikinaan.

Päällisessä on

  •  rasia kirjolohisuikaileita, jotka kypsensin pannulla ensin
  • 1 suippopaprika suikaleina
  • pari ruokalusikallista hillosipuleita
  • 1 punasipuli ohuina renkaina
  • 2 munaa
  • n. 2 dl nestettä - tässä oli ruokakermaa ja maitoa - munat ja maito-kermaseos sekoitetaan keskenään ja kaadetaan muiden päällisen aineiden päälle
  • päälle juustoraastetta

Piirakan paistoin 200 asteessa kunnes pinta sai vähän väriä ja munanmaitoseos näytti hyytyneen.