Naudan jauheliha oli eilen marketissa tarjouksessa ja nappasin kilon paketin mukaani. Tänään pyörittelin sen lihapulliksi. Jaoin jauhelihan puoliksi - toisesta puolesta kilosta tein perusmureketaikinan reseptillä pullat paitsi, että minulla ei ollut korppujauhoja eikä muutakaan sen korviketta taikinaan laittaa. Siitä syystä paistoin pullatmuffinssipellillä, jos olisivat kovin levinneet niin olisi kuitenkin pysynyt pellin kupissa Hymy. Toisen taikinan tein vähän kreikkalaisuutta matkien ja lisäsin yrttimaustetta sekä fetajuustoa taikinaan.

1282913198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1282913226_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1282913263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvinhän tuo taikina kesti kuitenkin paiston ilman korppujauholisääkin. Toiset pullat pääsevät pakastimeen odottamaan parempia aikoja ja nuo fetajuustolla ryyditetyt päätyvät viikonlopun ruokapöytään.

Taustalla näkyvät luumut ovat vielä ideaa vailla - minä vain ihmettelen, että mikä minut aina saa ostamaan sellaisen kilon rasian hedelmiä. Joka kerta olen ihan helteessä niiden kanssa, kun yritän keksiä, että mihin saan ne kaikki uppoamaan!