Varmalla kala-apajalla on taas käyty - lähimarketin pakastealtaasta tarttui onkeen vaihteeksi puna-ahventa. Makua kalaan hain pestolla höystetyllä kuorrutteella ja ihan kohtuullisesti mielestäni onnistuin. Asian puolesta puhunnee myös se, että ruoka on kaikki syötyNauru

Kuorrute on tehty korppujauhoista, kaupan valmiista pestosta ja kananmunasta - mausteeksi lisäsin hiukan suolaa. Kuorrutteen alla olevat kalapalat maustoin kevyesti suolalla ja sitruunamehulla. Kuorrutteen päälle liruttelin vähärasvaista ruokafloraa sen verran, että arvioin sitä jäävän vähän vuokaan ruuan kastikkeeksi.

Kalan paistoin 200 asteisessa uunissa. Lisäkkeenä söimme kasviscouscousia, jonka ohjeen löysin Hellapoliisin sivuilta. Vähän sitä piti tuunailla - kuskus-pakkaus olikin yllättäen vajentunut, mutta tuon kreikkalaisen kasvishöystön - joka siis on pakastevalmiste - lisänä se kuitenkin tuntui riittävältä. Punajuuret ovat minulle iskostuneet kalan seurana syötäviksi ja niinpä niitä tässäkin oli tarjolla - valmiina kuutioina kaupasta ostettuina. Rucolasalaatti sopi makunsa puolesta tähän hyvin - mihinkäpä se ei sopisi.