IMG_0561.JPG

Tämä mustikkatorttu oli iltapäivän palaverin kahvipöydässä tarjottavana.

  • valmis pakastekauramurotaikina
  • 1 pss pakastemustikoita (250 g)
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 dl mustikkajogurttia
  • 3 munaa
  •  1 dl sokeria
  • 1,5 tl vaniljasokeria
  • vvalkoista leivontasuklaata pieni levy

Leikkaa irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat kevyesti. Taputtele valmis taikina pohjalle ja vähän reunoja nostaen vuuan reunoille. Levitä mustikat pohjalle. Palastele suklaa ja levitä palat mustikoiden päälle. Sekoita kananmunat, kermaviili, jugurtti, sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja kaada tortun päälle. Paista torttu 200 asteessa kunnes täyte on hyytynyt ja reunat saaneet kauniin värin.