Suikalepossusta tulee niin nopeasti ja helposti ruoka, että sen valmistamiseen ei liioin reseptejä tarvita. Minulla oli tällä kertaa n. 800 g marinoituja possunsuikaleita, kolme isoa sipulia, punainen ja vihreä paprika sekä puolikas chilipaprika. Ruskistin lihoja ensin ilman kantta uunivuossa 225 asteessa - välillä vähän kääntelin lihasuikaleita niin, että ruskistuivat hiukan tasaisemmin. Sitten otin padan pois uunista ja lisäsin joukkoon paloitellut kasvikset ja purkillisen ananasmurskaa sekä vettä sen verran, että kaikki ainekset olivat nesteen peitossa - kuitenkin vain sen verran, että peittyvät, ei enempää. Laitoin padan takaisin uuniin, jonka lämpötilan pudotin 180 asteeseen. Pata jäi uuniin siksi aikaa, kun valmistin salaatin ja muun aterian - noin tunnin verran se siellä kerkisi muhimaan.