Aurinkoisena päivänä on mukava ulkoilla ja valmistaa jotain helppoa ruokaa vaikka uunissa. Meidän pöydässä tarjottiin tänään riistakiusausta. Alunperin sen piti olla savuporokiusausta - vaan kaupasta ei eilen löytynytkään savupororouhetta, riistakäristyslihaa sitä vastoin löytyi - kävihän sekin.

Tämän helpommalla ei juuri kai ruokaa voi valmistaa - lihat jäisin pannulle ja käännellään niitä kunnes ovat sulaneet ja vähän ruskistuneet. Jäinen perunasipulisekoitus ja ruskistetut lihat laitetaan uunivuokaan, maustetaan suolalla ja vaikka mustapippurilla, päälle lorotellaan sopiva määrä jotain mieluisaa ruokakermaa. Tässä versiossa käytin Floran 7 %:sta ruuanvalmistuskermaa vai mitä se nyt oikeasti onkaan nimeltään.

Lopputulos oli maukas ja yksinkertainen ruoka, joka maistui erinomaiselta hapanleivän, suolakurkkuviipaleiden ja puolukkasurvoksen keraHymy

terveisin ruokakonsulentti Marke

PS. Olenkos koskaan kertonut, että olen ollut oikeasti konsulentti ennen nykyistä siivousuraani..... siis tämä ei ollut vitsi tällä kertaaKlink Klink (raha)