Aina välillä kiinnostun miettimään tätä ruuanvalmistus asiaa ja sitä miten voisi aika merkittäviäkin summia säästää omassa ruokataloudessaan. Oikeastaanhan on niin, että ruoka on aika helppo kohde säästää, jos siihen ei ole jo kiinnittänyt aiemmin huomiotaan. Vaivannäköä se vaatii ja aikaakin - mutta säästöt voivat olla tosiaan satojakin euroja.
Marttojen sivuilta löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa aiheesta ja mm. tällainen kolmen viikon ruokalistapohja suunnittelun avuksi. Jäin miettimään ottaisinko tämä koekäyttöön.
1. viikko | 2.viikko | 3.viikko | ||
ma | lounas päivällinen |
kasvisruoka makkararuoka |
jauheliharuoka kasvisruoka |
|
ti |
lounas |
jauheliharuoka pastaruoka |
jauheliharuoka kalaruoka |
maksaruoka munaruoka |
ke |
lounas |
kalaruoka broileri-kasvisruoka |
pastaruoka kasvisruoka |
kalaruoka makkararuoka |
to | lounas päivällinen |
kasvisruoka liharuoka |
kalaruoka jauheliharuoka |
jauheliharuoka kalaruoka |
pe | lounas päivällinen |
kasvisruoka jauheliharuoka |
kasvisruoka broileriruoka |
liharuoka kasvisruoka |
la | lounas/ päivällinen |
liharuoka | pastaruoka | broileriruoka |
su | lounas/ päivällinen |
broileriruoka | liharuoka | liharuoka |
Lähde: http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/ruoka/kolmen_viikon_ruokalista/
Kommentit