Lankalauantain markkinoilla oli myynnissä Korpelan makkaroita -  kassitarjous, jonka minä ostin. Kassissa oli mm. ryynimakkarapaketti ja A-luokan juustogrillimakkaroita. Paketit olivat vielä säästyneet syömiseltä, joten tänään otin ne käsittelyyn ja käytin tähän makkarapataan.

Tämän yksinkertaisen pataruuan valmistin näistä aineista

  • perunoita
  • porkkanoita
  • suippopaprika
  • punasipulia
  • chilipaprika
  • kasvislientä
  • maustepippuria

Lohkotut perunat ja porkkanalantit keitin vähässä nesteessä lähes kypsiksi. Kuullotin sipulia ja paprikoita ihan vähän pannulla ja lisäsin joukkoon. Makkarat paloittelin ja ruskistin vähän pintaa pannulla ja lisäsin pataan. Sitten kuumensin padan vielä kiehuvaksi - ja ruoka oli valmis.