Suuresta leivontakirjasta löytyi tällainen ohje, jolla nämä aamuksi tarkoitetut sämpylät solmin.

n. 20 kpl (höh.... miks tää teksti jättää rivinvaihdon jälkeen valtavat rivivälit..... voiko tätä jostain säätää?)

25 g hiivaa, 5 dl vettä, 2 tl suolaa, 1 tl anista + 1 tl fenkolin siemeniä, noin 1,4 l hiivaleipäjauhoja - voiteluun munaa, juustoraastetta, unikon- ja seesaminsiemeniä

Taikinan kanssa normaali show - minä väsäsin sen yleiskoneella ja sitten taikina pikku pätkiksi (20 kpl) ja pätkät solmuun. Solmut sitten liinan alle hetkeksi piiloon pullistumaan. Ennen uuniin laittoa solmut voidellaan ja ripotellaan höysteet päälle - minä käytin tällä kertaa vain juustoraastetta. Paisto 275 asteessa 8 - 10 minuuttia.