Tämä päivä onkin mennyt suurelta osin tässä Blogistaniassa - tämä on niin mielenkiintoista ja kun tähän uppoutuu niin ei muista ajan kulua lainkaan. Olen vähän järjestellyt tuota linkkilistaani niin, että olen laittanut ensin nuo puhtaasti ruoka- ja leivontablogit tuohon omaksi listakseen ja sitten alapuolella on blogeja joissa on muunlaisia asioita.

Noista alapuolen blogeista muutamia haluan nostaa esille - Orava jättää pyörän on mielenkiintoinen blogi aiheeltaan. Suosittelen tutustumaan - varsinkin jos mielessäsi liikkuu ajatuksia siitä, että haluaisit muuttaa elämässäsi jotain konkreettista. Lisäksi tuo Hra Oravan läsnäolo tuo miesnäkökulmaa tänne muuten kovin naisvaltaiseen Blogistaniaan. Keittiön luontoretki on myös mielenkiintoinen blogi, jossa löytyy asiaa niin ruuasta kuin kalastuksesta ja vaikka sauvakävelystä. Nuo neule- ja askarteluaiheiset blogit ovat myös melkoisia aarreaittoja, jos olet etsimässä vaikka ohjetta johonkin käsityöhösi.

Parhaiten mielestäni tähän Blogistanian elämään tutustuu pyörähtämällä noilla kommenttipalstoilla - se kannattaa vaikka et sitten itse haluaisikaan viestiäsi jättää näkyville. Me blogilaiset tosin olemme kovin kiinnostuneita kommenteista, joita vierailijoiltamme saamme.

Uusia kalusteitakin tuossa sivun reunassa on muutama - mm. kello, joka käy jonkun muun maan aikaa kuin Suomen - no vähän eksotiikkaa tänne. Tuo selaajien läsnäolokin on nyt näkyvissä - olen sitä uteliaana aina katsellut toisten blogeissa käydessäni. Muutamia hyviä linkkejä sinne lisäsin ja lisäilen sitä mukaa, kun tulevat ajankohtaisiksi. Toivottavasti viihdytte täällä Opintoretkellä Elämään! =)