Maaottelupäivän ruokana uunikasviksia ja makkaroita, tomaatti-sipulisalsaa ja jälkiruokana mansikkamoussekakkua.
Vuokassa on perunan, porkkanan, puunajuuren ja sipulin lohkoja, jotka ovat kypsennetyt uunissa. Ennen uuniin laittoa pyörittelin lohkotut kasvikset oliiviöljy-mausteseoksessa. Mausteina käytin perunamaustetta ja paprikajauhetta (voimakas). Mausteöljyssä pyöritetyt kasvikset asettelin kunkin omaan ryhmäänsä, uunipellille. Kypsensin uunissa 200 asteessa. Kypsennyksen aikana kääntelin kasviksia kerran. Kypsymisaika oli n.35 minuuttia - kypsyys kannattaa tarkistaa kokeilemalla kasvisten kypsyyttä esim. haarukalla.
Lisänä tarjosin erilaisia makkaroita, jotka lämmitin pannulla. Makkarat olivat Tapolan tulikukkoa ja tulikeppiä sekä Wotkinsin grillimakkaraa.
Kommentit