Illalla oli vielä miehellä tyhjä kolo vatsassa, joten samalla kun tein itselleni eväsruokaa tuli siitä miehelle iltapalaa. Kaappiin kurkistelu tuloksena löytyi aineet tällaiseen salaattiin:
(.... se on tuon kameran kanssa vähän tämmöistä törsimistä vielä - joku kohta onnistuu ihan yli odotusten ja välillä vielä käsi väpäjää - huomaan, että en uskalla hengittää ottaessani kuvaa ja sitten tietty heilahtaa, kun olen juuri hapenpuutteeseen kupsahtamaisillani.... )
Salaatin kokosin näin
- lohijauheella ja mustekalan musteella maustettua perhospastaa 2,5 dl (Lidl)
- tonnikalaa vedessä 2 prk
- tavallista lehtisalaattia ruukku
- tuoretta kurkkua n. 5 cm pätkä
- punasipuli
- tomaattia
- kananmunia (1 - 2 munaa/ruokailija) - laitoin reilusti munia, koska salaattia lähti myös lounaaksi mukaan
- tilliä
- kermaviiliä, sitruunapippuria ja pieni tippa valkoita Balsamicoa
- pastat, sipulin, kurkun ja tonnikalan sekoitin kermaviilistä tehdyn kastikkeen kanssa ja asettelin salaattipedille - päälle asettelin lohkotut tomaatit ja kananmunat sekä tillin versoja
Kommentit