Illalla oli vielä miehellä tyhjä kolo vatsassa, joten samalla kun tein itselleni eväsruokaa tuli siitä miehelle iltapalaa. Kaappiin kurkistelu tuloksena löytyi aineet tällaiseen salaattiin:


(.... se on tuon kameran kanssa vähän tämmöistä törsimistä vielä - joku kohta onnistuu ihan yli odotusten ja välillä vielä käsi väpäjää - huomaan, että en uskalla hengittää ottaessani kuvaa ja sitten tietty heilahtaa, kun olen juuri hapenpuutteeseen kupsahtamaisillani.... )

Salaatin kokosin näin

  • lohijauheella ja mustekalan musteella maustettua perhospastaa  2,5 dl (Lidl)
  • tonnikalaa vedessä 2 prk
  • tavallista lehtisalaattia ruukku
  • tuoretta kurkkua n. 5 cm pätkä
  • punasipuli
  • tomaattia
  • kananmunia (1 - 2 munaa/ruokailija) - laitoin reilusti munia, koska salaattia lähti myös lounaaksi mukaan
  • tilliä
  • kermaviiliä, sitruunapippuria ja pieni tippa valkoita Balsamicoa
  • pastat, sipulin, kurkun ja tonnikalan sekoitin kermaviilistä tehdyn kastikkeen kanssa ja asettelin salaattipedille - päälle asettelin lohkotut tomaatit ja kananmunat sekä tillin versoja