Taisin nähdä unta tuossa aamutuimaan, jossa joku kertoi minulle, että hän siivoaa kimpassa kotiaan hyvän ystävänsä kanssa... Aina ennenkuin paikat pääsevät ihan kunnolla repsahtamaan, siivotaan yhdessä.

Tuosta tulikin mieleeni, että onko kenties miten yleistä, että ystävykset siivoavat vaikka talkoilla vuorotellen toistensa kodeissa. Nykyisin on hieno mahdollisuus käyttää jotain kotisiivousyrittäjää työn suorittamiseen ja siitä saa vielä verotuksessa tehdä vähennyksenkin - mutta aina ei ole mahdollista tämän palvelun käyttäminen.

Varsin helppo ja ilman ylimääräisiä kustannuksia toteutettavissa oleva tapa olisi se, että tehdään yhdessä niillä aineilla ja välineillä mitä keneltäkin löytyy. Ja jos hyviä kavereita ollaan ja sitoudutaan kiertämään jokaisen koti niin käytetään yhteisesti tuotteita eli silloinhan onkin jo repertuaaria matkassa melkoisesti. Jos tavallisen kokoiseen kotiin - vaikka omakotitaloon - hyökkää neljä - viisi siivousintoista ihmistä, syntyy puhdasta jälkeä aika nopeasti. Lisäarvoa tähän antaa se, että jokaisella on omia niksejä matkassaan ja näin niitä voi käytännössä jakaa toinen toiselleen.

          ..... no voi olla, että idea ei monillekkaan ole käytännössä sopiva tai mahdollinen, mutta aina kannattaa kehitellä jotain uusia katsantokantoja asioille........