Joskus on hyvä käydä vähän katselemassa maailman menoa. Ei tarvitse lähteä kovin kauaksi, niin jo näyttää erilaiselta ja on mukava tunne palata takaisin omille sijoilleen. Niinpä mekin lähdettiin puolen päivän jälkeen ajelemaan, suuntana Helsinki. ensin meinattiin mennä Itäkeskukseen, mutta sitten kuitenkin päädyttiin ihan ytimeen eli Kampin keskukseen. Auto saatiin siihen aika lähelle erääseen parkkihalliin ja sitten vain rohkeasti vilinään sekaan.

Kyllä se vähän päätä huimasi taas pitkästä aikaa olla siellä kaiken hälinän ja tarjonnan keskellä. Oli jos jonkinlaista kulkijaa liikkeellä ja monenlaista tapahtumaakin näkyi olevan.

Kahvit juotiin ja syötiin täytetyt leivät - erinomaista - maku oli kohdallaan..... Minä otin tomaatti-mozzarellaleivän ja sain ehkä siitä myös ihan toteuttamiskelpoisen idean kotiin tuomiseksi ja ehkä Blogistaniaan jaettavaksi.

Käveltiin siinä sitten vähän kylän pinnassa ja poikettiin Stockmannilla. Suoraan 4.kerros ja taloustavarat - olihan sielläkin kaikenlaista vempainta, kippoa ja purnukkaa tarjolla. Tuliaistuomiseksi itselleni otin sieltä pari ostosta:

885264.jpg

Silikoninen patakinnas ja metalliset pienet piiras-/leivosvuoat - ne eiliset piiraat olisi voinut hyvin tehdä tuollaisissakin - saatan siis jotain niissä vielä valmistaa ja julkaista. 

Piristävää vaihtelua elämään tuollainen mini-matkailu - ja ah - niin ihanaa olla taas kotona!