Harvoin maltan katsella elokuvia telkkarista - onneksi tänään katsoin neloselta tulleen Tyttö sinä olet tähti -elokuvan. Minä tykkäsin - se osui ja upposi minuun - onko asiaan vaikutusta sillä, että lähipiirissä hyörii tuollaisia roolihahmo Sunen tyyppisiä persoonoitaSilmänisku. Elokuvassa tuli hyvin esiin miten sitä vanhempana enemmän kuin helposti tulee ohjailleeksi nuorten elämää haluamaansa suuntaan - unohtuu, että lapset kasvettuaan aikuisiksi eivät ole enää omia jatkeitamme. Aiheuttaa joltisenkin moista hämmennystä, jos nuoripolvi osoittaa merkkejä omista mielipiteistään ja erilaisesta arvomaailmasta kuin meillä vanhemmilla on.

Ennen elokuvaa katselin Kuorosodan - sekin on ihan mielenkiintoinen ohjelma, jota varmasti tulee seurattua koko sen keston ajan. Minun suosikkejani olivat tällä kertaa Lappajärven ja Espoon kuorot - molemmat pääsivät jatkoon. Heinolan kappale valinta taisi olla se, joka heidät tipautti. Helsingin kuoro on hyvä, mutta ohjaajansa on vähän vanhahtavassa tyylissään, vaikka toisaalta on kyllä osoittanut hyvää tilannetajua kappalevalinnoissann.

Ennen tuota tv-sessiota kävin kuuntelemassa Pekka Ruuskaa ihan livenä. Täällä oli kirkossa hänen konserttinsa. Ensin ajattelin, että en mene - tuli joku uhma - että enkö tosiaan keksi muuta kuin kirkkokonsertinHuuto. Onneksi pääsin uhmakohtaukseni ylitse ja menin kuuntelemaan Pekkaa - oli oikein hyvä meininki ja ylimääräisenä numerona hän lauloi Ole minulle Rafaelin enkeli -kappaleensa, johon pääsi yleisökin kertsin verran mukaan. Ohjelma toi aika selkeästi näkyville sen tilanteen missä me monet keski-ikäiset pariskunnat olemme - varsinkin  miesten näkökulmasta. Me naiset olemme aika kovia jätkiä tänä päivänäNolostunut.

Iltapäivällä näytti tosi tylsältä ja synkeältä tämä maailma - ulkona satoi eikä oikein mikään huvittanut. Oli ihan pientä vailla, että en jäännyt koko illaksi siihen tylsyyden olotilaan - onneksi kuitenkin joku sisäinen tuuppaus laittoi minut liikkeelle. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa...

_______________

edit:

Ai niin - heti pitää lisätä tänne ajatuksia, joita on pyörinyt päässäni - nämä pitää jakaa kanssanne...hi... Luin tuosta Hesarin uutisesta ruotsalaisteinistä, joka tienaa melkein viisi tuhatta eúroa kuussa bloginsa ansiosta! Mietin, että mitenkähän se olisi mahdollista Suomessa ja keski-ikäisen, ylipainoisen ja vähän yks´oikoisen naisen kirjoittamana. Mitä jos alkaisin vähän tekemään tästä tyyliblogia? Ihan tosi - käyn väliin lukemassa noita nuorten muoti/tyyliblogeja ja ihan viihdyn niissä - paitsi, että minun ikäiselleni ja muotoiselle niissä ei juuri ideoita ole. Mitä jos alkaisinkin tekemään tänne ideoita kanssasisarilleniTukittu? Siinä pitäisi kehittää jonkinlainen systeemi, jos omia kuviaan laittaisi - naamaani en uskaltaisi julkaista, kun ei tiedä miten suosittu blogista silloin tulisi ja siinä olisi vaarana tuo julkkisten ongelma, että ei pääse mihinkään tuntemattomana. Minä nyt menen kuitenkin nukkumaan ja mietin ehkä ainakin yön yli tätä....