Tervehdys - täällä ollaan vaikka ei kuvaa nyt tulekkaan.... vielä - patterissa oli liian alhainen virta kuvan siirtämiseen.... oli unohtunut, että sitä pitää välillä ladata.

Neulomisessa on pieni luova tauko - vasen muskeli otti sen verran nokkiinsa moisesta sukkien kutomisesta, että vaati saada pienen breikin. No - minä suostuin - mutta sillä ehdolla, että asiaan palataan heti kun on mahdollista ilman turhia ponnistuksia. Virkkaamista ajattelin kokeilla - huppupäähinettä tarvitsisin ja ohje näkyi olevan uusimmassa Novitassa, joten sitä päätin kokeilla. Kaarna-lankaa en ole kokeillut aiemmin, nyt ostin sitä huppulangaksi.

Tänään on ollut mukava päivä - aika on mennyt ihan siivillä, mutta sitä on kuitenkin koko ajan ollut tarpeeksi. Eikös olekkin ihmeellinen juttu! Töiden jälkeen olin kampaajalla ja sehän on aina kohokohta. Minulle laitettiin uutta väriä ja raitoja - nyt on oikein tyylikäs olo. Eikä tuossa kaikki - sain uudet silmälasini tänään. Maailma kirkastui kerta laakista - nyt näen kaupassa hyllyopasteetkin kaukaa ja tunnen vastaan tulevat ihmiset (siis tietenkin jos ovat tuttuja...;DDD).

Minun piti tänään kirjoitella viimeisimmistä kirjahankinnoistani, mutta odottakoon nyt se juttu kunnes kamera latautuu. Lähden kokeilemaan tuota virkkausta kuinka se sujuisi ilman lihasjännitystä :DD