...näiden muuttotavaroiden keskellä asuminen... tuntuu, että vähän joka huoneen nurkasta löytyy jotain tällaisia kökkösiä...



Tauluja on vasta muutama ripustettu seinille - on ensin nähtävä miten muu kalustus asettuu paikoilleen ja sitten voi miettiä taulujen paikkoja. Vielä on myös jonkinverran tavaraa ilman sijoituspaikkaa. Jotain kalusteita on hankittava - mappihyllyn syvyinen joku kaappi/hylly tuntuu puuttuvan ja jotain ehkä lipastolaatikon tyylistä myös vielä tarvittaisiin. Keittiöön olisi myös tarve lisäsäilytystilasta - yleiskoneeni osat ovat nyt lattialla muovisangossa, jossa niiden paikka ei tietenkään voi enää pitkään olla. Mattoja olen pesettänyt pesulassa ja vielä on monta pestävää mattoa odottamassa sinne vientiä. Perjantaina hain yhden eteisen käytävämaton pestynä ja laskeskelin, että on ehkä syytä viedä yksi kuukaudessa - toki palvelun tuleekin maksaa ja työllä olla sille kuuluva arvo. Tuli kuitenkin mietittyä, että aika arvokas on maton elinkaari kaikkinensa. Miten ihmiset mahtavat noiden mattopyykkiensä kanssa menetellä yleensä - ei kai kaikki käy yleisillä pesupaikoilla mattopyykillä. Tässä kaupungissa on yksi sellainen paikka ja yli 25000 asukasta - olisi varmaan tunkua kaikkien sinne pyrkiessä. Kerrostalojen talopesuloissa mattojen pesu on yleensä kiellettyä ja monissa taloissa ei edes ole enää pesutupaa.

Toinen asia mitä olen pohtinut - miten talvella luodaan parvekkeelta lumet? Meidän parveke on toisessa kerroksessa eli alapuolella on yksi parveke ja yksi maantasossa oleva terassi - enhän minä niitä lumia kai voi heitellä tuosta kaiteen yli - vai voinko? No jos en voi - niin lapioinko ne muovikassiin ja kaadan vessan pönttöön siitä.... tämmöisten ongelmien kanssa minä olen tässä teutaroinnut. Uusi viikko on edessä ja uudet haasteet - hyvää alkavaa viikkoa :)