Vihdoista viimein sain kuvia tänne sivuille - kiitos Tetra vinkistä - enhän minä tajunnut, että siellä kamerassa on kortti. Teknisen tukeni avustuksella sain siirrettyä kuvat sitä kautta tänne koneelle. Tällä hetkellä on tuo neljäskin nuppu jo avautunut. Tuossa orkidean kukassa on jotain selittämättömän mielenkiintoista ja kaunista - ihmeellinen luonnon taideteos.

Onhan meillä jotain ruokaakin aina välilllä laitettu vaikka paljon onkin ollut valmisruokia ja muita puolivalmisteita. Heinäkuun alun jälkeen, kun talon myyntipäätös tehtiin, aloin tyhjentelemään ruokakaappeja ja siinä sivutuotteena tuli mm. tehtyä leipää erilaisista jauhopussien jämistä ja kuivahedelmistä. Muistaakseni oli ihan hyvän makuista.



Hedelmät ovat kuivattuja taateleita - makea maku sopii hyvin esim. juuston kanssa.


Siinä on näköjään ollut käsittelyssä makaronipussin loppu ja tonnikalapurkki. Vaikka ansiokkaasti onnistuinkin kaappeja tyhjentämään riitti sitä kuivatavaraa yllättävän paljon tännekin tuotavaksi. Sitä olenkin ihmetellyt, että miten noihin syviin kaappeihin saisi järkevästi tavaroita laitettua. Tuntuu, kuin joutuisi joka kerta jotain etsiessään purkamaan puolet kaapin sisällöstä ulos. Olisiko kenelläkään hyvää vinkkiä antaa tuollaiseen ongelmaan?


edit:
Vielä lisään tähän postaukseeni päivällä kännykällä nappaamani kuvan tuosta melkein pihapiiristä - kyllä tänään oli syksy kauneimmillaan. Sorsia on kerääntynyt aika joukko tuohon pikku lampeen.