Kerroin taannoin, että myin kirjahyllymme - ison kuin mikä - melkein nelimetrinen.Huutonetistä löytyi ostaja, joka haki monen sadan kilometrin päästä sen. Hylly oli hieno ja hyvä kotimaista työtä, mutta tuntui tavallaan vähän vieraalta meillä. Se kotiutui meille nyt myytyä taloa edellisen talon oston yhteydessä ja sen arvoa ei osannut oikein ottaa omakseen. Nyt kun tämä muuttomme alkoi realisoitua, laitoin hyllyn myyntiin. Selvää tietenkin oli, että jotain kalustetta tarvitaan tilalle ja kun tämä asuntoasia selkiintyi aloin etsimään jotain... Löysin näemmä tosi mieleisen hyllyn - kuvasta tosin oli vähän vaikea arvioida hyllyä luonnossa. Hylly on nyt saapunut meille ja näyttää tosi hyvältä - mies ihmetteli, että "ai se onkin noin hieno"!

Tuossa se nyt töröttää seinän vieressä ja odottaa asukkaitaan hyllyilleen. Tekisi melkein mieli vielä alkaa laittaa kirjoja siihen, mutta yritän malttaa nyt ja jatkaa huomenna. Käy pian niin, että en jaksa lähteä töihin, jos liikaa riehun. Tämä on aika mielenkiintoista järjestellä tätä huushollia. On niinkuin olisi jostain "laskeutunut" ja ihmettelee, että "tällainen paikka... tällaisia tavaroita ... ai tämän näköistä minulla on täällä..."

Vähän tylsän näköinen postaus tulee - kameraa ei ole vielä löytynyt muuttotavaroista - olisin voinnut laittaa vähän "sisustuskuvia"....hih....