Vihdoin sain minäkin itsestäni irti vähän tavanomaiseen valmistustapaani poikkeavan broilerruuan. Tämä pata on saannut mahaansa

  • 6 broilerin rintafilettä (nahkoineen ja luineen), fileet on maustettu myllystä rouhituilla suolalla ja mustapippurilla
  • 8 salottisipulia
  • 1 iso sitruuna lohkoina
  • mustia kivellisiä oliiveja
  • 4 laakerinlehteä
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 dl kasvislientä, johon lisätty joukkoon valkoviinietikkaa (jos olisi ollut valkoviiniä olisin käyttänyt sitä pelkästään nesteenä)

Kaiken ylläluetellun laittelin pataan ja padan 200 asteiseen uuniin - olisiko tuo ollut puolitoista tuntia siellä - ei kuitenkaan pidempään. Lisänä tarjolla oli keitettyä riisiä ja vihreää salaattia.