Vihdoin sain minäkin itsestäni irti vähän tavanomaiseen valmistustapaani poikkeavan broilerruuan. Tämä pata on saannut mahaansa
-
6 broilerin rintafilettä (nahkoineen ja luineen), fileet on maustettu myllystä rouhituilla suolalla ja mustapippurilla
-
8 salottisipulia
-
1 iso sitruuna lohkoina
-
mustia kivellisiä oliiveja
-
4 laakerinlehteä
-
2 rkl hunajaa
-
4 dl kasvislientä, johon lisätty joukkoon valkoviinietikkaa (jos olisi ollut valkoviiniä olisin käyttänyt sitä pelkästään nesteenä)
Kaiken ylläluetellun laittelin pataan ja padan 200 asteiseen uuniin - olisiko tuo ollut puolitoista tuntia siellä - ei kuitenkaan pidempään. Lisänä tarjolla oli keitettyä riisiä ja vihreää salaattia.
Kommentit