Illansuussa kotiuduttuamme vähän huikoi.  Ihme kyllä, tuolla Tukikohdassa käydessä tulee takuuvarmasti syötyä melko tuhdisti. Eineet ovat aina poikkeuksetta sen verran hyviä, että santsilautasellisten määrää ei kannata edes alkaa rätnätä.

Siis kotiin tultuamme teki jo kuitenkin suolaista mieli ja niinpä kaappien koluamisen jälkeen keksin tällaisen idean:

  • leiviksi ruispaloja
  • sipaisu dijon-sinappia leiville
  • keitettyä, kuorittua ja viipaloitua perunaa sinapin päälle
  • uunissa kypsennettyä seitiä perunoiden päälle (seiti tuossa aiemmassa postauksessani esittelemääni)
  • kirsikkatomaatin puolikkaita kalan päälle
  • ja kaiken huipuksi taas tuota tuttu juusto-munaseosta
  • leivät 200 asteiseen uuniin, kunnes gratinointi on saannut vähän väriä