Hellapoliisin blogissa vieraillessani mukaani tarttui uunitortilla ohje, jota tänään kokeilin - ja oikein hyvältä maistui

  • 6 kpl chili-jalopeno tortilloja
  • tilkka öljyä
  • 400 g broilerin filesuikaleita
  • 1 pss tacomaustetta
  • 3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 prk tacokastiketta
  • 200 g juustoraastetta
  • ½ prk juustodippiä

Kypsennä broilerin suikaleet kuumassa öljyssä pannulla. Lisää lihojen joukkoon mausteet, sipulit ja tacokastike (itse lisäsin vielähiukan tomaattimurskaa antamaan mehukkuutta kastikkeelle) anna seoksen kuumentua vielä kiehuvaksi.

Lado uunivuokaan kerroksittain tortilloja, kastiketta ja juustoraastetta siten, että päällimmäisenä on kerros kastiketta ja juustoraastetta. Levitä pinnalle valmista juustodippiä. Kuumenna uunissa kymmenisen miinuuttia, kunnen pinta saa kauniin värin.

Tarjoa lisäksi guacamolea ja raikasta salaattia. Meidän tarjoilussamme raikkaana salaattina toimi suikaloitu kiinankaali (..... tiedän - tässä kohtaa moni ajattelee, että "voi ei tuo ole mitään raikasta salaattia", mutta meillä kiinankaalista tykätään...), guacamole on oikein hyvää tuon yksinkertaisen vihreän kanssa.