Ruispaahtoleipäviipale on sipaistu vihreällä pestotahnalla, muutama mozzarella siivu väliin ja leipä on leikattu voileipägrilliin sopiviksi kolmioiksi.
perjantai, 7. joulukuu 2007
perjantai, 7. joulukuu 2007
Ruispaahtoleipäviipale on sipaistu vihreällä pestotahnalla, muutama mozzarella siivu väliin ja leipä on leikattu voileipägrilliin sopiviksi kolmioiksi.
Blogia kirjoittaa keski-ikäinen vastikään helsinkiläistynyt nainen, jonka huushollissa asustavat hänen itsensä lisäksi aviomies ja opiskelijapoika. Ruokaa valmistetaan vaihtelevalla fiiliksellä ja kotikokin taidoin
Aamiaiset Broileri- ja kalkkunaruuat Couscous, polenta, bulgur Jälkiruuat, jogurtit, rahkat yms. Kakut Kala- ja äyriäisruuat Kasviskeitot Kasvisruuat ja lisäkkeet Keitot - kalasta, äyriäisistä, lihasta tai makkarasta Kiusaukset, gratiinit, laatikkoruuat Leivät, sämpylät, rieskat Liharuuat Lisäkesalaatit Makeat piiraat ja tortut Makkararuuat Muffiinssit Nachot, tortillat, wrapit, rieskarullat Pastaruuat Pitsat, suolaiset piiraat ja piirakat Puurot Ruokasalaatit Salaatinkastikkeet, suolaiset tahnat, muut pikkulisäkkeet Tuote-esittelyt Viinejä, oluita, drinkkejä Yleinen
Kommentit