Iltapalaksi valmistin nopean tonnikalasalaatin, jonka aineet ovat tässä:
- Rapeaa ruukkusalaattia ruukku
- keitettyä riisiä
- tonnikalaa öljyssä
- keitettyä kananmunaa
- tuoretta sitruunamelissaa hienonnettuna
- hillosipuleita
- punainen paprika
- punasipulia
- tomaattia
- jalopenoja
- dippimaustetta
- sitruunapippuria
- sitruunan tai limen mehua
Laita rapea salaatti pienittynä alimmaiseksi. Sekoita keitetty riisi, tonnikala liemineen, paprika ja dippimauste sekaisin - tonnikalan öljy toimii salaatinkastikkeena dippimausteen ja sitruunapippurin kanssa. Lisää paloitellut kanamunat riisi-kalaseokseen. Kaada seos salaattipedille, lisää viipaloidut tomaatit, punasipulirenkaat ja jalopenot päälle sekä pirskota sitruunan mehua salaatin päälle.
Kommentit