Pannaria paistoin Villijaanan ohjeen mukaisesti muffinipellillä - taikinaohjeenkin nappasin häne  blogistaan. Tässä ohje suurin piirtein näin - tarkan alkuperäisen ohjeen löydät Rakkaudesta ruokaan ohjeista.

  • 1 prk kevyt kermaviiliä
  • 1 prk maitoa (prk=tyhjä viilipurkki, jota käytetään mittana)
  • 4 munaa
  • 1 prk vehnäjauhoja
  • 4 rkl sokeria (voi vähentää määrää)
  • ripaus suolaa
  • 0,5 - 0,75 dl juoksevaa margariinia

Sekoita taikina ja jaa voideltuun muffinipeltiin, paista 225 asteessa kypsäksi. Minulla ainakin tuossa pellillä pohja paistuu ensin ja päältä on melko vaalea suhteessa pohjaan - joten kannattaa olla tarkkana paiston ajan, että ei pääse kärvähtämään.