Tässä harjoittelin niitä asioita, joita olen epäillyt, että jostain syystä eivät toimisi minulla..... eli hyytelösokerilla kiilteen tekemistä ja Flora vispillä pursotusten aikaansaamista. Uskomuksiahan ne olvat tietenkin kumpikin. Kiille onnistui vallan mainiosti  ja vaahdon tekeminen pursotettavaksi myös. Pursottaminen itsessään on vain laji, jota pitää vähän treenata, että ote löytyy.

Kakkupohjana on vanhanajan mallina mukaan saman verran munaa, sokeria ja jauhoja - eli tässä munien määrä 2 kpl tarkoitti n. 1,5 dl:aa jauhoja ja sokeria sekä 1 tl leivinjauhetta. Kostutin hedelmien liemellä pohjan - päällä on ananaspaloja ja mandariinilohkoja - purkkitavaraa kumpikin. Tärkein tavoite tässä kakussa oli saada aikaan joku kohde mihin pursottaa...