Talkoopiirakan ohje (nimi jolla olen piirakan aikoinaan oppinut tuntemaan) tuli vastaani muutamissa blogeissa ja Nasuttajan blogista nappasin ohjeen matkaani. Piirakan pohjan tein suoraan ohjeen mukaisesti ja päällisen valmistin omaa luovuuttani käyttäen.



Kamerakäsi on vähän tärähtänyt taas - tai sitten olen pidättänyt hengitystä ja just´ kuvanotto hetkellä maha on pullahtanut ulos....

Piirakan päälle laitoin:

  • viipaloituja tuoreita persikoita ja luumuja
  • 1 prk rahkaa
  • 1 prk kermaviiliä
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • kanelia

Levitin hedelmäviipaleet piirakkataikinan päälle. Hedelmien päälle kaadoin rahka-kermaviiliseoksen ja lopuksi ripottelin muruseoksen - joka otettiin pohjataikinasta eroon - kaiken päälle. Lopputuloksena oli mehukas ja maukas piirakka.