"Bulgur tai bulgurvehnä on vehnästä valmistettuja suurimoita. Bulguria valmistetaan
muun muassa Turkissa eteläisessä Anatoliassa, Syyriassa, Pohjois-Irakissa ..." sanoo Wikipedia. Minulla oli kaapissa pitkään Bulguria paketti avaamattomana ja nyt oli hyvä tilaisuus ottaa se käyttöön.


Tänään söimme Tikka masala broileria ja bulguria:



Bulgurin valmistin pakkauksen ohjeen mukaan.



ruskistin kaksi rasiaa hunajamarinoituja broilerin filee suikaleita.



Ruskistuneitten broilerin suikaleitten joukkoon lisäsin Santa Marian Tikka masala -mausteseosta ja creme fraichea - tämä ohje löytyy mausteseospussin takaa. Omana lisänäni laitoin vielä yhden kuutioidun paprikan joukkoon.



Lisäksi tarjosin ruuan kanssa kahta eri salaattia

  • kukkakaali-ananassalaatti
    • kukkakaalia suikaloituna, ananaspaloja omassa mehussaan
      • ananaspalojen  joukkoon lisäsin oliiviöljyä ja valkoista balsamicoa sekä currya
  • vihreää salaattia, jossa tomaattia ja punasipulia, kastikkeena oliiviöljyä ja tavallista balsamicoa sekä ripaus valkopippuria

Jälkiruokana hunajalla makeutettua Rooibos-teetä....

Olisiko tämän ruuan aikaansaamiseen vaikuttanut se, että olen muutaman päivän aikana pistäytynyt useamman kerran tuolla Pinja-Glorian blogissa katselemassa.