Vähän näkyy mustaakin tuolta kastikkeen ja juuston alta - meillä on pientä hiomista vielä näiden kuvien ottamisen kanssa - mutta harjoitus varmasti tuo tulosta myös tässä asiassa. Tämä spagetti tai muutkin pastat ovat mielestäni käteviä ruokia varsinkin näin viikolla, kun ollaan työssä ja harrastuksissa. Meillä ainakin homma toimii niin, että kukin syö itselleen parhaimmaksi katsomanaan aikana. Tällaiset helposti lämmitettävät eväät ovat siksi näppäriä. Tei tämä eilen illalla jääkaappiin valmiiksi. Sieltä jo illalla yksi nuorista miehistä laittoi eväsrasiaansa evääksi itselleen - mielenkiinnolla odotan onko kaverit huomanneet...värin nimittäin....  Äsken kotiin tultuani söin itse tuota ja hyvää oli. En kovin hyvin havainnut tuossa pastassa kala-aromia, mutta saattoi olla, että tuo kastike hämäsi sen verran....

Tässä sisältöä, mitä kastikkeeseen laitoin:

  • oliiviöljyä pari lusikallista, jossa kuullotin yhden tavallisen isokokoisen keltasipulin
  • 3 prk tonnikalaa vedessä, liemineen
  • 400 g tomaattimurskaa
  • pizzamaustesekoitusta
  • aromimaustetta ripaus
  • valkosipulijauhetta
  • suolaa ripaus
  • ripaus sokeria taittamaan tomaatin hapokkuutta

Haudutin kastiketta jonkin aikaa ja kumosin sitten keitetyn ja valutetun pastan päälle. Päälle lisäsin vielä hiukan silputtua aurinkokuivattua tomaattia, parmesan raastetta  ja jotain tavallista (oliko emmentalia) juustoraastetta.